+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel PAGANINI - Brandýs nad Labem Recenzje

Ocena hotelu

78%
Dobrze

by 19 reviews

  • Personel

    80%
  • Czystość

    85%
  • Wyposażenie

    73%
  • Komfort

    76%
  • Cena

    75%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.9.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
80 %
  • Zimmer, Service

  • Frühstück

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Příjemný personál na recepci

  • Nízká kvalita potravin u snídaně, tvrdé pečivo, levná šunka...., špinavé hrnky.... V pokoji nesvítila žárovka v lampičce, nefungovalo wi-fi

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Karel

podróżujący w pojedynkę, 15.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
60 %
  • Vzhledem k poměrně vysoké ceně za nocleh v jednolůžkovém pokoji, bych očekával komfortnější ubytování. Vybavení pokoje na mne působilo stroze a "spartánsky".Ne příliš čistě uklizeno, prach na nábytku, ikdyž ručníky a povlečení bylo čisté. Neodpovídá to hotelu prezentovanému jako čtyřhvězdičkový. Při mých dotazech na recepci stran ubytování, jsem shledal ne příliš velkou ochotu ze strany recepčních.Působilo to na mne, že je to spíše otravuje a práce příliš nebaví.

Personál
6
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

p. Menschy

podróżujący w pojedynkę, 28.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Pokulhává údržba - vypadávající klika dveří na pokoji, nepřišroubovaný kryt zásuvky na 220 V, přišrouboval jsem ho sám.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Brož

para, 20.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • Výborná snídaně

  • Chybějící minibar na pokoji.Chybející klima a zapáchající koupelna.Chybějící restaurace.

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

avocat thierry

podróżujący w pojedynkę, 21.5.2014

English

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Bednařík

podróżujący w pojedynkę, 20.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi prijemna atmosfera hotelu,kde dominoval klid...clovek jakoby na chvili zastavil shon-az 'besneni' soucasneho ziti. Vsem rozhodne doporucuji.

  • Snad by pokoj,ve kterem jsem pobyval,mohl mit vetsi koupelnu,stejne I pokoj byl na "dvouluzkovy" dost maly. Ale to jsou vlastne nezasadni drobnosti.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MuDr.Miroslav Tiller

podróżujący w pojedynkę, 12.2.2013

Čeština

  • Cena ogólna
52 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
4
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan galajda

podróżujący w pojedynkę, 25.10.2012

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helmut Konschak

podróżujący w pojedynkę, 18.10.2012

Deutsch

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Kamila

podróżujący w pojedynkę, 22.4.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
98 %
  • V hotelu Paganini jsem byla velice spokojená. Příjemné prostředí, snídaně na úrovni, hotel je čistý a moderně zařízený, ocenila jsem volné wi-fi připojení, personál byl ochotný a profesionální. Líbilo se mi okolí a položení městečka, výborná dostupnost do hlavního města. Na to že se hotel nachází v centru města je zde příjemný klid. Ráda tento hotel doporučím i ostatním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

- Janoušová

podróżujący w pojedynkę, 30.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
58 %
  • Velmi slabé snídaně.Při odjezdu mi byl učtován poplatek za psa,ale při rezervaci mi bylo řečeno,že pes je zdarma.Na 4hvězdičkový hotel mi na pokoji chyběl fén a minibar.

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 11.2.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
74 %
  • Velmi prostorný pokoj a velice čistý

  • Přetopený pokoj, přístup do restaurace po strmých schodech což je s dítětem problém. Snidaně bídná!

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jakub

podróżujący w pojedynkę, 23.11.2011

Česká republika

  • Cena ogólna
82 %
  • Velmi dobrá kvalita i konfort

  • Nutnost platit zvlášť v restauraci a v hotelu

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jaroslav Sochor

podróżujący w pojedynkę, 21.7.2011

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.