+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel PAGANINI - Brandýs nad Labem Bewertungen

Hotelbewertung

80%
Sehr gut

von 23 Bewertungen

  • Personal

    83%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    76%
  • Komfort

    78%
  • Preis-Leistungverhältnis

    77%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 10.6.2018

English

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert Šmotlák

Einzelreisender, 28.3.2018

Slovensko

  • Gesamtbewertung
76 %
  • milý personál

  • trocha komplikovaný prístup do breakfast room , naviac po ranajkách som sa musel vratiť na prvé poschodie a zist cez recepciu , keďže veci som mal už so sebou , tak to bolo nepohodlné ... pri ranajkách personál by mohol viac pozerať či niečo nechýba - došla káva / resp.bolo treba vyčistiť kávovar - takže bol ca 10 min nefunkčný ... dosť bezradný som bol pri parkovaní ... v meste je plná premávka - prerábka a najst parkovanie pri hoteli je trocha komplikované Svet sa nezrutil za toto - len moj názor ...

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 17.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 19.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Nadstandartní koupelna, výborné snídaně, ochotný personál.

  • Tvrdší matrace.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 4.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.9.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Zimmer, Service

  • Frühstück

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 7.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 17.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 10.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Příjemný personál na recepci

  • Nízká kvalita potravin u snídaně, tvrdé pečivo, levná šunka...., špinavé hrnky.... V pokoji nesvítila žárovka v lampičce, nefungovalo wi-fi

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Karel

Einzelreisender, 15.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Vzhledem k poměrně vysoké ceně za nocleh v jednolůžkovém pokoji, bych očekával komfortnější ubytování. Vybavení pokoje na mne působilo stroze a "spartánsky".Ne příliš čistě uklizeno, prach na nábytku, ikdyž ručníky a povlečení bylo čisté. Neodpovídá to hotelu prezentovanému jako čtyřhvězdičkový. Při mých dotazech na recepci stran ubytování, jsem shledal ne příliš velkou ochotu ze strany recepčních.Působilo to na mne, že je to spíše otravuje a práce příliš nebaví.

Personál
6
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

p. Menschy

Einzelreisender, 28.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Pokulhává údržba - vypadávající klika dveří na pokoji, nepřišroubovaný kryt zásuvky na 220 V, přišrouboval jsem ho sám.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Brož

Älteres Paar, 20.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Výborná snídaně

  • Chybějící minibar na pokoji.Chybející klima a zapáchající koupelna.Chybějící restaurace.

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

avocat thierry

Einzelreisender, 21.5.2014

English

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Bednařík

Einzelreisender, 20.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi prijemna atmosfera hotelu,kde dominoval klid...clovek jakoby na chvili zastavil shon-az 'besneni' soucasneho ziti. Vsem rozhodne doporucuji.

  • Snad by pokoj,ve kterem jsem pobyval,mohl mit vetsi koupelnu,stejne I pokoj byl na "dvouluzkovy" dost maly. Ale to jsou vlastne nezasadni drobnosti.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MuDr.Miroslav Tiller

Einzelreisender, 12.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
5
Služby
4
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan galajda

Einzelreisender, 25.10.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helmut Konschak

Einzelreisender, 18.10.2012

Deutsch

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Kamila

Einzelreisender, 22.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
98 %
  • V hotelu Paganini jsem byla velice spokojená. Příjemné prostředí, snídaně na úrovni, hotel je čistý a moderně zařízený, ocenila jsem volné wi-fi připojení, personál byl ochotný a profesionální. Líbilo se mi okolí a položení městečka, výborná dostupnost do hlavního města. Na to že se hotel nachází v centru města je zde příjemný klid. Ráda tento hotel doporučím i ostatním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

- Janoušová

Einzelreisender, 30.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
58 %
  • Velmi slabé snídaně.Při odjezdu mi byl učtován poplatek za psa,ale při rezervaci mi bylo řečeno,že pes je zdarma.Na 4hvězdičkový hotel mi na pokoji chyběl fén a minibar.

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4