+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel PAGANINI - Brandýs nad Labem Bewertungen

Hotelbewertung

78%
Gut

by 19 reviews

  • Personal

    80%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    73%
  • Komfort

    76%
  • Preis-leistungverhältnis

    75%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 4.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 24.9.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Zimmer, Service

  • Frühstück

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 7.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 8.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 10.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Příjemný personál na recepci

  • Nízká kvalita potravin u snídaně, tvrdé pečivo, levná šunka...., špinavé hrnky.... V pokoji nesvítila žárovka v lampičce, nefungovalo wi-fi

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Karel

Einzelreisende, 15.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Vzhledem k poměrně vysoké ceně za nocleh v jednolůžkovém pokoji, bych očekával komfortnější ubytování. Vybavení pokoje na mne působilo stroze a "spartánsky".Ne příliš čistě uklizeno, prach na nábytku, ikdyž ručníky a povlečení bylo čisté. Neodpovídá to hotelu prezentovanému jako čtyřhvězdičkový. Při mých dotazech na recepci stran ubytování, jsem shledal ne příliš velkou ochotu ze strany recepčních.Působilo to na mne, že je to spíše otravuje a práce příliš nebaví.

Personál
6
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

p. Menschy

Einzelreisende, 28.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Pokulhává údržba - vypadávající klika dveří na pokoji, nepřišroubovaný kryt zásuvky na 220 V, přišrouboval jsem ho sám.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Brož

Älteres Paar, 20.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Výborná snídaně

  • Chybějící minibar na pokoji.Chybející klima a zapáchající koupelna.Chybějící restaurace.

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

avocat thierry

Einzelreisende, 21.5.2014

English

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Bednařík

Einzelreisende, 20.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi prijemna atmosfera hotelu,kde dominoval klid...clovek jakoby na chvili zastavil shon-az 'besneni' soucasneho ziti. Vsem rozhodne doporucuji.

  • Snad by pokoj,ve kterem jsem pobyval,mohl mit vetsi koupelnu,stejne I pokoj byl na "dvouluzkovy" dost maly. Ale to jsou vlastne nezasadni drobnosti.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MuDr.Miroslav Tiller

Einzelreisende, 12.2.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %

(Ohne Text Stern)

Personál
5
Služby
4
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan galajda

Einzelreisende, 25.10.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helmut Konschak

Einzelreisende, 18.10.2012

Deutsch

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Kamila

Einzelreisende, 22.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
98 %
  • V hotelu Paganini jsem byla velice spokojená. Příjemné prostředí, snídaně na úrovni, hotel je čistý a moderně zařízený, ocenila jsem volné wi-fi připojení, personál byl ochotný a profesionální. Líbilo se mi okolí a položení městečka, výborná dostupnost do hlavního města. Na to že se hotel nachází v centru města je zde příjemný klid. Ráda tento hotel doporučím i ostatním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

- Janoušová

Einzelreisende, 30.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
58 %
  • Velmi slabé snídaně.Při odjezdu mi byl učtován poplatek za psa,ale při rezervaci mi bylo řečeno,že pes je zdarma.Na 4hvězdičkový hotel mi na pokoji chyběl fén a minibar.

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 11.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Velmi prostorný pokoj a velice čistý

  • Přetopený pokoj, přístup do restaurace po strmých schodech což je s dítětem problém. Snidaně bídná!

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jakub

Einzelreisende, 23.11.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Velmi dobrá kvalita i konfort

  • Nutnost platit zvlášť v restauraci a v hotelu

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jaroslav Sochor

Einzelreisende, 21.7.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
5
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.