+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel PAGANINI - Brandýs nad Labem Reviews

Hotel ratings

78%
Good

by 18 reviews

  • Staff

    80%
  • Cleanliness

    86%
  • Equipment

    72%
  • Comfort

    76%
  • Value for money

    74%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • family with older children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 24.9.2017

Deutsch

  • Overall rating
80 %
  • Zimmer, Service

  • Frühstück

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 7.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 8.7.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.6.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 10.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Příjemný personál na recepci

  • Nízká kvalita potravin u snídaně, tvrdé pečivo, levná šunka...., špinavé hrnky.... V pokoji nesvítila žárovka v lampičce, nefungovalo wi-fi

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Karel

single traveler, 15.6.2015

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Vzhledem k poměrně vysoké ceně za nocleh v jednolůžkovém pokoji, bych očekával komfortnější ubytování. Vybavení pokoje na mne působilo stroze a "spartánsky".Ne příliš čistě uklizeno, prach na nábytku, ikdyž ručníky a povlečení bylo čisté. Neodpovídá to hotelu prezentovanému jako čtyřhvězdičkový. Při mých dotazech na recepci stran ubytování, jsem shledal ne příliš velkou ochotu ze strany recepčních.Působilo to na mne, že je to spíše otravuje a práce příliš nebaví.

Personál
6
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

p. Menschy

single traveler, 28.5.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Pokulhává údržba - vypadávající klika dveří na pokoji, nepřišroubovaný kryt zásuvky na 220 V, přišrouboval jsem ho sám.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Brož

mature couple, 20.7.2014

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Výborná snídaně

  • Chybějící minibar na pokoji.Chybející klima a zapáchající koupelna.Chybějící restaurace.

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

avocat thierry

single traveler, 21.5.2014

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Bednařík

single traveler, 20.3.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Velmi prijemna atmosfera hotelu,kde dominoval klid...clovek jakoby na chvili zastavil shon-az 'besneni' soucasneho ziti. Vsem rozhodne doporucuji.

  • Snad by pokoj,ve kterem jsem pobyval,mohl mit vetsi koupelnu,stejne I pokoj byl na "dvouluzkovy" dost maly. Ale to jsou vlastne nezasadni drobnosti.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MuDr.Miroslav Tiller

single traveler, 12.2.2013

Čeština

  • Overall rating
52 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
4
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan galajda

single traveler, 25.10.2012

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helmut Konschak

single traveler, 18.10.2012

Deutsch

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Kamila

single traveler, 22.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
98 %
  • V hotelu Paganini jsem byla velice spokojená. Příjemné prostředí, snídaně na úrovni, hotel je čistý a moderně zařízený, ocenila jsem volné wi-fi připojení, personál byl ochotný a profesionální. Líbilo se mi okolí a položení městečka, výborná dostupnost do hlavního města. Na to že se hotel nachází v centru města je zde příjemný klid. Ráda tento hotel doporučím i ostatním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

- Janoušová

single traveler, 30.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
58 %
  • Velmi slabé snídaně.Při odjezdu mi byl učtován poplatek za psa,ale při rezervaci mi bylo řečeno,že pes je zdarma.Na 4hvězdičkový hotel mi na pokoji chyběl fén a minibar.

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

family with young children, 11.2.2012

Česká republika

  • Overall rating
74 %
  • Velmi prostorný pokoj a velice čistý

  • Přetopený pokoj, přístup do restaurace po strmých schodech což je s dítětem problém. Snidaně bídná!

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jakub

single traveler, 23.11.2011

Česká republika

  • Overall rating
82 %
  • Velmi dobrá kvalita i konfort

  • Nutnost platit zvlášť v restauraci a v hotelu

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jaroslav Sochor

single traveler, 21.7.2011

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.