+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel PAGANINI - Brandýs nad Labem Reviews

Hotel ratings

80%
Very good

by 23 reviews

  • Staff

    83%
  • Cleanliness

    85%
  • Equipment

    76%
  • Comfort

    78%
  • Value for money

    77%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 10.6.2018

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert Šmotlák

single traveler, 28.3.2018

Slovensko

  • Overall rating
76 %
  • milý personál

  • trocha komplikovaný prístup do breakfast room , naviac po ranajkách som sa musel vratiť na prvé poschodie a zist cez recepciu , keďže veci som mal už so sebou , tak to bolo nepohodlné ... pri ranajkách personál by mohol viac pozerať či niečo nechýba - došla káva / resp.bolo treba vyčistiť kávovar - takže bol ca 10 min nefunkčný ... dosť bezradný som bol pri parkovaní ... v meste je plná premávka - prerábka a najst parkovanie pri hoteli je trocha komplikované Svet sa nezrutil za toto - len moj názor ...

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 17.12.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 19.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Nadstandartní koupelna, výborné snídaně, ochotný personál.

  • Tvrdší matrace.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 4.11.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 24.9.2017

Deutsch

  • Overall rating
80 %
  • Zimmer, Service

  • Frühstück

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 7.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 8.7.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.6.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 10.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Příjemný personál na recepci

  • Nízká kvalita potravin u snídaně, tvrdé pečivo, levná šunka...., špinavé hrnky.... V pokoji nesvítila žárovka v lampičce, nefungovalo wi-fi

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Karel

single traveler, 15.6.2015

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Vzhledem k poměrně vysoké ceně za nocleh v jednolůžkovém pokoji, bych očekával komfortnější ubytování. Vybavení pokoje na mne působilo stroze a "spartánsky".Ne příliš čistě uklizeno, prach na nábytku, ikdyž ručníky a povlečení bylo čisté. Neodpovídá to hotelu prezentovanému jako čtyřhvězdičkový. Při mých dotazech na recepci stran ubytování, jsem shledal ne příliš velkou ochotu ze strany recepčních.Působilo to na mne, že je to spíše otravuje a práce příliš nebaví.

Personál
6
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

p. Menschy

single traveler, 28.5.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Pokulhává údržba - vypadávající klika dveří na pokoji, nepřišroubovaný kryt zásuvky na 220 V, přišrouboval jsem ho sám.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Brož

mature couple, 20.7.2014

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Výborná snídaně

  • Chybějící minibar na pokoji.Chybející klima a zapáchající koupelna.Chybějící restaurace.

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

avocat thierry

single traveler, 21.5.2014

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Bednařík

single traveler, 20.3.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Velmi prijemna atmosfera hotelu,kde dominoval klid...clovek jakoby na chvili zastavil shon-az 'besneni' soucasneho ziti. Vsem rozhodne doporucuji.

  • Snad by pokoj,ve kterem jsem pobyval,mohl mit vetsi koupelnu,stejne I pokoj byl na "dvouluzkovy" dost maly. Ale to jsou vlastne nezasadni drobnosti.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MuDr.Miroslav Tiller

single traveler, 12.2.2013

Čeština

  • Overall rating
52 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
4
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan galajda

single traveler, 25.10.2012

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helmut Konschak

single traveler, 18.10.2012

Deutsch

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Kamila

single traveler, 22.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
98 %
  • V hotelu Paganini jsem byla velice spokojená. Příjemné prostředí, snídaně na úrovni, hotel je čistý a moderně zařízený, ocenila jsem volné wi-fi připojení, personál byl ochotný a profesionální. Líbilo se mi okolí a položení městečka, výborná dostupnost do hlavního města. Na to že se hotel nachází v centru města je zde příjemný klid. Ráda tento hotel doporučím i ostatním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

- Janoušová

single traveler, 30.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
58 %
  • Velmi slabé snídaně.Při odjezdu mi byl učtován poplatek za psa,ale při rezervaci mi bylo řečeno,že pes je zdarma.Na 4hvězdičkový hotel mi na pokoji chyběl fén a minibar.

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4