+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel PAGANINI - Brandýs nad Labem Recenze

Hodnocení hotelu

78%
Dobré

dle 17 recenzí

  • Personál

    80%
  • Čistota

    86%
  • Vybavení

    72%
  • Pohodlí

    76%
  • Poměr cena/kvalita

    74%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina se staršími dětmi
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 7.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Příjemný personál na recepci

  • Nízká kvalita potravin u snídaně, tvrdé pečivo, levná šunka...., špinavé hrnky.... V pokoji nesvítila žárovka v lampičce, nefungovalo wi-fi

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Karel

jednotlivec, 15.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Vzhledem k poměrně vysoké ceně za nocleh v jednolůžkovém pokoji, bych očekával komfortnější ubytování. Vybavení pokoje na mne působilo stroze a "spartánsky".Ne příliš čistě uklizeno, prach na nábytku, ikdyž ručníky a povlečení bylo čisté. Neodpovídá to hotelu prezentovanému jako čtyřhvězdičkový. Při mých dotazech na recepci stran ubytování, jsem shledal ne příliš velkou ochotu ze strany recepčních.Působilo to na mne, že je to spíše otravuje a práce příliš nebaví.

Personál
6
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

p. Menschy

jednotlivec, 28.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Pokulhává údržba - vypadávající klika dveří na pokoji, nepřišroubovaný kryt zásuvky na 220 V, přišrouboval jsem ho sám.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr Brož

dospělý pár, 20.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Výborná snídaně

  • Chybějící minibar na pokoji.Chybející klima a zapáchající koupelna.Chybějící restaurace.

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

avocat thierry

jednotlivec, 21.5.2014

English

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Bednařík

jednotlivec, 20.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Velmi prijemna atmosfera hotelu,kde dominoval klid...clovek jakoby na chvili zastavil shon-az 'besneni' soucasneho ziti. Vsem rozhodne doporucuji.

  • Snad by pokoj,ve kterem jsem pobyval,mohl mit vetsi koupelnu,stejne I pokoj byl na "dvouluzkovy" dost maly. Ale to jsou vlastne nezasadni drobnosti.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MuDr.Miroslav Tiller

jednotlivec, 12.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
4
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jan galajda

jednotlivec, 25.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Helmut Konschak

jednotlivec, 18.10.2012

Deutsch

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Kamila

jednotlivec, 22.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
98 %
  • V hotelu Paganini jsem byla velice spokojená. Příjemné prostředí, snídaně na úrovni, hotel je čistý a moderně zařízený, ocenila jsem volné wi-fi připojení, personál byl ochotný a profesionální. Líbilo se mi okolí a položení městečka, výborná dostupnost do hlavního města. Na to že se hotel nachází v centru města je zde příjemný klid. Ráda tento hotel doporučím i ostatním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

- Janoušová

jednotlivec, 30.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Velmi slabé snídaně.Při odjezdu mi byl učtován poplatek za psa,ale při rezervaci mi bylo řečeno,že pes je zdarma.Na 4hvězdičkový hotel mi na pokoji chyběl fén a minibar.

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

rodina s malými dětmi, 11.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Velmi prostorný pokoj a velice čistý

  • Přetopený pokoj, přístup do restaurace po strmých schodech což je s dítětem problém. Snidaně bídná!

Personál
6
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jakub

jednotlivec, 23.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Velmi dobrá kvalita i konfort

  • Nutnost platit zvlášť v restauraci a v hotelu

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jaroslav Sochor

jednotlivec, 21.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.